OM
FIRMAN
INTE GÅR
SOM DU
TÄNKT DIG.

Många känner inte till att det finns en a-kassa för företagare – men även den som driver ett företag kan ju bli utan jobb. Därför finns SMÅA. Anslut dig nu till Sveriges största a-kassa för småföretagare så får du ersättning om du inte längre kan försörja dig genom ditt företag. Även familjemedlemmar anställda i företaget kan ansluta sig.

Hur mycket får jag?

A-kassa ger dig 80 procent av lönen upp till 25 025 kr/månad. När du är ansluten till SMÅA kan du välja att lägga till en inkomstförsäkring och försäkra din lön upp till 80 000 kr/månad.

SMÅA kan småföretagande

SMÅA är experter på småföretagarfrågor, det spelar ingen roll vilken bransch du verkar inom. Företagare anslutna till oss är frisörer, taxichaufförer, konsulter, snickare, programmerare, naprapater, butiksägare, IT-entreprenörer, fotografer, restaurangägare och inom många andra branscher.

Varför välja SMÅA?

· SMÅA är Sveriges största a-kassa för småföretagare med över 112 000 anslutna.

· Även familjemedlemmar anställda i företaget kan ansluta sig.

· SMÅA är en oberoende, renodlad a-kassa utan kopplingar till fackförbund eller politisk organisation. Du betalar endast a-kasseavgift, 128 kr/månad.

· SMÅA är specialister på företagarfrågor, med lång erfarenhet av småföretagares situation.

· Tillgänglighet & bra råd. Kundtjänst och handläggare med hög tillgänglighet per telefon. Blir du arbetslös erbjuder vi rådgivning och personlig service.

· Möjlighet att lägga till en inkomstförsäkring med konkursskydd, marknadens starkaste skydd för företagare.

Fortfarande osäker?

Läs fler frågor & svar eller fråga oss om du undrar något

Vad kostar det?

Att vara ansluten till SMÅA kostar 128 kr/månad.

Medlem i annan a-kassa?

Inga problem, vi hjälper dig att flytta ditt medlemskap.

Att försäkra lönen

Att försäkra sitt företag, sin lokal och sina inventarier är för de flesta företagare en självklarhet. Men att försäkra sin ekonomi om intäkterna uteblir? Att ansluta sig till SMÅA är att försäkra sin lön, om det oförutsedda inträffar. Checka av en ”löneförsäkring” på samma sätt som du checkar av andra försäkringar du behöver som företagare.