Det är lätt att bli medlem

Att bli medlem

Det enda du behöver göra för att bli medlem är att fylla i en ansökan om medlemskap. Om vi får din ansökan före midnatt den sista i månaden kan du bli medlem från och med den första i samma månad.

Du behöver ha en e-legitimation för att kunna skicka din ansökan här. Om du inte har någon e-legitimation kan du ringa oss på 08-723 44 00 så hjälper vi dig.

Logga in i våra e-tjänster

Med våra e-tjänster kan du som är medlem enkelt hantera allt som rör ditt medlemskap, din ersättning och din betalning.

Om du upplever problem när du ska använda våra e-tjänster rekommenderar vi att du provar en annan webbläsare som stödjs av vår webbplats. Google Chrome, Edge, Firefox och Safari är exempel på sådana webbläsare.

MINA SIDOR

Sök ersättning, fyll i dina tidrapporter, kommunicera med din handläggare.

MITT MEDLEMSKAP

Se dina inbetalningar och ditt OCR-nummer. Uppdatera dina kontaktuppgifter.

BankID

För att logga in till våra e-tjänster behöver du en giltig e-legitimation (BankID) på din dator, smartphone eller surfplatta. Den använder du för att legitimera dig och göra elektroniska underskrifter. Du skaffar e-legitimation via din internetbank eller hos Telia.

 

Som medlem i SMÅA har du tillgång till flera olika förmåner via våra samarbetspartners.

25 procent rabatt på juridisk rådgivning

Som medlem i SMÅA får du 25 procent rabatt på juridisk rådgivning via Kliently. Du kan använda denna rabatt vid fyra tillfällen per år.

Det är en kvart du bokar, ordinarie pris är 395 kronor, men som medlem i SMÅA betalar du alltså 297 kronor. Allt sker i en app där du möter den jurist du bokat tid med över ett videosamtal.

I appen lägger du till koden SMAAMEDLEM2425 i samband med betalning.

 

Rabatt på företagslån hos Froda

Tänker du investera i ditt företag? Som medlem i SMÅA får du 10 procent rabatt på lånekostnaden hos Froda.

Dessutom bjuder Froda dig som tecknar ett företagslån på tre månaders medlemsavgift i SMÅA, till ett värde av 477 kronor.

Gratis startkostnad på digital redovisningstjänst

Som medlem i SMÅA bjuds du på flera förmåner från Aspia:

  • Startkostnaden i Aspia Go – en digital ekonomitjänst för småföretagare – till ett värde av 1 950 kronor.
  • 30 minuters fri företagsrådgivning.
  • MyBusiness 6 månader kostnadsfritt. En affärsplattform som anpassas utifrån din verksamhet och dina behov. Här hanteras bland annat företagets ekonomi och löner och du kan hålla koll på hur företaget mår och går. Du får även en nulägesanalys och fria avtalsmallar i 3 månader.

Vill du veta mer? Kontakta Aspia via mejl på foretagarcenter@aspia.se eller ring 010-210 33 10.

Förmånliga tilläggsförsäkringar

Om du tjänar mer än taket i a-kassan, 33 000 kronor i månaden, kan du lägga till en inkomstförsäkring med konkursskydd och försäkra din lön upp till 80 000 kronor/månad. Konkursskyddet, som ger 57 300 kronor, gäller endast för dig som är medlem i SMÅA.

Du kan även teckna en trygghetsförsäkring. Ett kompletterande skydd om du blir arbetslös eller sjukskriven mer än 30 dagar i följd. Försäkringen ger dig ersättning för fasta kostnader såsom boendekostnader, telefon/TV/internet med mera. Maximal ersättning är 4 000 kronor per månad i upp till sex månader. Men som medlem i SMÅA ges 5 000 kronor i ersättning per månad.