Logga in i våra e-tjänster

Med våra e-tjänster kan du som är medlem enkelt hantera allt som rör ditt medlemskap, din ersättning och din betalning.

MINA SIDOR

Sök ersättning, fyll i dina tidrapporter, kommunicera med din handläggare

MITT MEDLEMSKAP

Se dina inbetalningar och ditt OCR-nummer. Uppdatera dina kontaktuppgifter.

BankID

För att logga in till våra e-tjänster behöver du en giltig e-legitimation (BankID) på din dator, smartphone eller surfplatta. Den använder du för att legitimera dig och göra elektroniska underskrifter. Du skaffar e-legitimation via din internetbank eller hos Telia.

Tidrapportera

Tidrapportera

Du fyller enklast i din tidrapport och skickar den på Mina sidor. Du rapporterar för en vecka i taget och du kan tidigast skicka in en tidrapport när veckan har passerat. Glöm inte att du ska fylla i för hela veckan, även lördag och söndag.

Kontakta oss om du inte kan använda Mina sidor så skickar vi kassakort, tidrapporter på papper, till dig.

Så här gör du för att tidrapportera

  • Tidrapportera varje vecka

    I Mina sidor fyller du i tidrapport för den vecka som just passerat. Observera att på pappers-kassakorten redovisar du två veckor. De kan inte skickas in i förväg.

  • Utbetalning på torsdagar

    Förutsatt att din tidrapport registrerats senast måndag kväll betalas ersättningen ut på torsdag samma vecka De veckor som en helgdag infaller på en veckodag kan utbetalning ske annan dag än torsdag.

  • Utbetalning

    Om du har konto i Swedbank sätts din ersättning automatiskt in där. Har du en annan bank behöver du anmäla konto, antingen direkt på avin eller på www.swedbank.se/kontoregister. Du kan även vända dig till ett Swedbank-kontor.

Se filmen om hur du tidrapporterar

I filmen förklaras de olika stegen som krävs för att tidrapportera. Är du osäker på hur du ska göra kan det vara bra att titta på denna korta film.

Här kan du läsa om hur du fyller i tidrapporten utifrån olika situationer

Logga in på Mina sidor