Det är lätt att bli medlem

Att bli medlem

Det enda du behöver göra för att bli medlem är att fylla i en ansökan om medlemskap. Om vi får din ansökan före midnatt den sista i månaden kan du bli medlem från och med den första i samma månad.

Du behöver ha en e-legitimation för att kunna skicka din ansökan här. Om du inte har någon e-legitimation kan du ringa oss på 08-723 44 00 så hjälper vi dig.

Logga in i våra e-tjänster

Med våra e-tjänster kan du som är medlem enkelt hantera allt som rör ditt medlemskap, din ersättning och din betalning.

Om du upplever problem när du ska använda våra e-tjänster rekommenderar vi att du provar en annan webbläsare som stödjs av vår webbplats. Google Chrome, Edge, Firefox och Safari är exempel på sådana webbläsare.

MINA SIDOR

Sök ersättning, fyll i dina tidrapporter, kommunicera med din handläggare.

MITT MEDLEMSKAP

Se dina inbetalningar och ditt OCR-nummer. Uppdatera dina kontaktuppgifter.

BankID

För att logga in till våra e-tjänster behöver du en giltig e-legitimation (BankID) på din dator, smartphone eller surfplatta. Den använder du för att legitimera dig och göra elektroniska underskrifter. Du skaffar e-legitimation via din internetbank eller hos Telia.

 

Jobba hos oss

Att jobba på SMÅA

SMÅA är en fristående arbetslöshetskassa för småföretagare och deras familjemedlemmar som vill försäkra sig mot inkomstbortfall vid arbetslöshet. SMÅA startade sin verksamhet 1969 och är i dag, med över 100 000 medlemmar, Sveriges största företagarägda medlemsorganisation. SMÅAs vision är att Sveriges alla företagare är medlemmar i en a-kassa och att förstahandsvalet är SMÅA. Huvudkontoret är placerat i Lycksele i Västerbottens län. SMÅA har även ett lokalkontor i Stockholm.

 

Vår vision

Vår vision är att Sveriges alla företagare är medlemmar i en a-kassa och att förstahandsvalet är SMÅA.

Lediga tjänster

Som medarbetare är du väl omhändertagen och alla jobbar utifrån samma värdegrund.

Just nu finns inga lediga tjänster hos oss.

 

Vi på SMÅA

Härliga kollegor och förvånansvärt bra kaffe. Detta i kombination med ett roligt och utvecklande arbete gör att det är kul att gå till kontoret på morgonen.
Viktor Nordmark, 25 år, Försäkringsutredare

Att kunna bidra till att förbättra tryggheten för Sveriges företagare och hjälpa de av våra medlemmar som är i behov av stöd är en fantastisk känsla. Dessutom har jag härliga kollegor som ger energi, glädje och gemenskapen är värd att skryta om!
Brigitte Dort, 46 år, Verksamhetskoordinator