Logga in i våra e-tjänster

Med våra e-tjänster kan du som är medlem enkelt hantera allt som rör ditt medlemskap, din ersättning och din betalning.

MINA SIDOR

Sök ersättning, fyll i dina tidrapporter, kommunicera med din handläggare

MITT MEDLEMSKAP

Se dina inbetalningar och ditt OCR-nummer. Uppdatera dina kontaktuppgifter.

BankID

För att logga in till våra e-tjänster behöver du en giltig e-legitimation (BankID) på din dator, smartphone eller surfplatta. Den använder du för att legitimera dig och göra elektroniska underskrifter. Du skaffar e-legitimation via din internetbank eller hos Telia.

Så fungerar SMÅA

Många företagare känner inte till att det finns en a-kassa för företagare, än mindre vet man vilken ersättning man har rätt till om man blir arbetslös.

SMÅA är störst – vi kan påverka
Vi är Sveriges största a-kassa för företagare. Vår storlek ger oss en unik position och möjlighet att påverka våra lagstiftare. Vi är remissinstans och en drivande aktör gentemot regering och riksdag.

Vår kompetens och sakkunskap av regelverket inom arbetslöshetsförsäkringen förstärks av att vi är kunniga just på företagarfrågor. I SMÅAs styrelse finns uteslutande egna företagare som jobbar för dig.

A-kassa in på checklistan
Av erfarenhet vet vi att man som företagare och entreprenör inte alls vill tänka att man skulle bli arbetslös. Speciellt som nystartad företagare är man full av entusiasm för sin affärsidé. Att då tänka a-kassa ter sig inte naturligt.

Men vi på SMÅA skulle vilja vända på begreppen något: En a-kassa är en försäkring som alla andra, om det värsta inträffar. Du försäkrar ditt företag, din lokal, dina inventarier. Men hur försäkrar du dig själv så att du har ett skydd om du skulle bli arbetslös?

Checka av ett medlemskap i a-kassan på samma sätt som du checkar av andra försäkringar. Då kan du vara trygg i vetskapen att du har en försäkring i ryggen och sedan ägna dig åt det som du är bäst på – företagande.

Uppdaterat: 17 augusti 2021