Utbetalning

Arbetslöshetsersättningen utbetalas vanligtvis på torsdagar.  

I Mina sidor fyller du i tidrapport för den vecka som just passerat och de tidrapporter som finns registrerade för utbetalning hos oss klockan 00:30 på tisdagar (det vill säga natten mellan måndag och tisdag), betalas ut på torsdag i samma vecka. Observera att papperskassakort fortfarande innehåller två veckor och kan inte skickas in i förväg.

Kvinna på cykel som står framför tegelvägg hon har lila byxor och röd cykel.

Utbetalning sker via Swedbank

Om du har konto i Swedbank sätts din ersättning automatiskt in där. I annat fall får du en kontoavi, vilken går att lösa in i antingen bank, eller på något av de övriga cirka 4000 inlösenställena, ICA, Coop, Hemköp, Willys, CityGross, Pressbyrån, 7-eleven, Direkten, Kassagirot och Statoil.

Om du vill anmäla konto, antingen i Swedbank eller annan bank, går detta bra att göra direkt på kontantavin eller direkt på www.swedbank.se/kontoregister. I annat fall kan du vända dig direkt till ditt Swedbank-kontor.

Byte av bankkonto

Vill du sedan ha ersättningen insatt på annat bankkonto än det du valt från början kan du antingen kontakta närmaste Swedbank-kontor alternativt gå in på www.swedbank.se/kontoregister och anmäla vilket konto ersättningen ska överföras till. Det går också att ändra kontonummer direkt på utbetalningsavin.

Utbetalning annan dag än torsdag

De veckor som en helgdag infaller på en veckodag kan utbetalningen bli en annan dag än torsdag.

Dela det här

 

VILL DU SÖKA ERSÄTTNING?

 

Räkna ut ersättning

Ange din månadsinkomst för att se din ersättning.
*Baseras på att du arbetar 40 timmar eller mer per vecka.

Månadsinkomst

Viktig information - Den beräknade ersättningen är endast en uppskattning om vad du skulle kunna få i ersättning vid arbetslöshet.
Alla villkor för rätt till ersättning ska vara uppfyllda. Vårt beslut om din ersättning är det som styr om du har rätt till ersättning och i så fall hur mycket.

 

ANSLUT DIG HÄR!

128 KR/MÅNAD