Det är lätt att bli medlem

Att bli medlem

Det enda du behöver göra för att bli medlem är att fylla i en ansökan om medlemskap. Om vi får din ansökan före midnatt den sista i månaden kan du bli medlem från och med den första i samma månad.

Du behöver ha en e-legitimation för att kunna skicka din ansökan här. Om du inte har någon e-legitimation kan du ringa oss på 08-723 44 00 så hjälper vi dig.

Om du använder en enhet med operativsystemet IOS version 13.4.1 finns en inställning för integritetsskydd som gör att Cookie Failure kan uppstå. Du kan läsa mer om hur du löser detta i vår FAQ .

Logga in i våra e-tjänster

Med våra e-tjänster kan du som är medlem enkelt hantera allt som rör ditt medlemskap, din ersättning och din betalning.

MINA SIDOR

Sök ersättning, fyll i dina tidrapporter, kommunicera med din handläggare

MITT MEDLEMSKAP

Se dina inbetalningar och ditt OCR-nummer. Uppdatera dina kontaktuppgifter.

BankID

För att logga in till våra e-tjänster behöver du en giltig e-legitimation (BankID) på din dator, smartphone eller surfplatta. Den använder du för att legitimera dig och göra elektroniska underskrifter. Du skaffar e-legitimation via din internetbank eller hos Telia.

Nu är det nya systemet igång

Allt har gått bra kring bytet av handläggningssystem. Vi kunde öppna Mina sidor redan i fredags eftermiddag. Det innebär att våra medlemmar nu återigen kan skicka in sina handlingar och tidrapporter.

Vi har nu ett helt nytt handläggningssystem. Det innebär också att det finns en del nyheter i Mina sidor. Om du söker meddelanden eller brev som du fått av SMÅA innan vi bytte system hittar du dem under Arkiverade meddelanden.

Det nya systemet innebär i första hand förändring för oss som handlägger, men det finns även några nyheter för dig som användare. Du kan exempelvis se fler detaljer om ditt ärende på Att-göra-listan.

Under en övergångsperiod kan du behöva vänta lite längre på ett beslut från oss eftersom systemet är helt nytt. Vi ber om överseende med detta och gör allt vi kan för att ge dig som medlem god service.

Fler nyheter

 • Internationella kvinnodagen 8 mars

  Vi uppmärksammar den internationella kvinnodagen med en bild och en berättelse av en av våra medlemmar - Linda Isaksson i Piteå.
  Läs mer
 • SMÅA på plats i Nyköping

  Två av våra ombud representerade SMÅA vid Näringslivsdagen i Nyköping.
  Läs mer
 • Föreningsstämma 25 maj 2023

  Den 25 maj 2023 håller SMÅA ordinarie föreningsstämma. Stämman hålls i Visby, Gotland. Alla medlemmar har möjlighet att framföra ett ärende för behandling på stämman. Ett sådant ärende ska vara SMÅAs styrelse tillhanda senast 15 mars. Ärenden ska skickas in skriftligt. Om…
  Läs mer
 • Ny trygghetsförsäkring som ger extra

  Från den 1 januari 2023 kan du teckna en trygghetsförsäkring som är extra fördelaktig om du är medlem i SMÅA. Trygghetsförsäkringen gäller både vid sjukskrivning och arbetslöshet och är en komplettering till a-kassan.
  Läs mer
Visa fler nyheter