Det är lätt att bli medlem

Att bli medlem

Det enda du behöver göra för att bli medlem är att fylla i en ansökan om medlemskap. Om vi får din ansökan före midnatt den sista i månaden kan du bli medlem från och med den första i samma månad.

Du behöver ha en e-legitimation för att kunna skicka din ansökan här. Om du inte har någon e-legitimation kan du ringa oss på 08-723 44 00 så hjälper vi dig.

Om du använder en enhet med operativsystemet IOS version 13.4.1 finns en inställning för integritetsskydd som gör att Cookie Failure kan uppstå. Du kan läsa mer om hur du löser detta i vår FAQ .

Logga in i våra e-tjänster

Med våra e-tjänster kan du som är medlem enkelt hantera allt som rör ditt medlemskap, din ersättning och din betalning.

MINA SIDOR

Sök ersättning, fyll i dina tidrapporter, kommunicera med din handläggare

MITT MEDLEMSKAP

Se dina inbetalningar och ditt OCR-nummer. Uppdatera dina kontaktuppgifter.

BankID

För att logga in till våra e-tjänster behöver du en giltig e-legitimation (BankID) på din dator, smartphone eller surfplatta. Den använder du för att legitimera dig och göra elektroniska underskrifter. Du skaffar e-legitimation via din internetbank eller hos Telia.

Årets Företagare prisades i Stockholm

I fredags gick Årets Företagare av stapeln på Clarion Sign i Stockholm. SMÅA fanns på plats och representerades av kassaföreståndare Ulrika Westergren och marknadschef Jessica Tjällman. Det blev många fina dialoger med besökarna. – Det var en väldigt givande dag som resulterade…

I fredags gick Årets Företagare av stapeln på Clarion Sign i Stockholm. SMÅA fanns på plats och representerades av kassaföreståndare Ulrika Westergren och marknadschef Jessica Tjällman. Det blev många fina dialoger med besökarna.
– Det var en väldigt givande dag som resulterade både i nya samarbeten och nya medlemmar, säger Ulrika Westergren.

Ulrika fick även presentera SMÅA för alla deltagare under eventet.
​​​​​​​- Det märks att vi har en ökad synlighet för många berättade att de sett mycket från och oss och ville ställa mer frågor.

På kvällen var det prisutdelning i Stadshuset/Blå hallen i följande kategorier:

Årets Företagare
Peter Mossbrant och Magnus Andersson, Derome i Halland , Sveriges största familjeägda träindustri som startade 1946.

Årets Unga Företagare
Robin Åström, Emil Smith och Gustaf Smith, Uppsala, med företaget Wehype Global.

Stipendiet Årets Unga Idé
Alexander Olivera, Siddhartha Khandelwal, Ellen Andreasson och David Albinsson som tilldelas Bengt Bengtssons SIBA-stiftelses stipendium på 50 000 kronor vardera.

Läs mer om vinnarna på foretagarna.se

Fler nyheter

 • SMÅA på Instagram

  SMÅA gör nu en satsning på Instagram. Där kommer du bland annat att få möta flera av landets företagare och få råd och tips om ditt företag inte går som du tänkt dig.
  Läs mer
 • Internationella kvinnodagen 8 mars

  Vi uppmärksammar den internationella kvinnodagen med en bild och en berättelse av en av våra medlemmar - Linda Isaksson i Piteå.
  Läs mer
 • SMÅA på plats i Nyköping

  Två av våra ombud representerade SMÅA vid Näringslivsdagen i Nyköping.
  Läs mer
 • Föreningsstämma 25 maj 2023

  Den 25 maj 2023 håller SMÅA ordinarie föreningsstämma. Stämman hålls i Visby, Gotland. Alla medlemmar har möjlighet att framföra ett ärende för behandling på stämman. Ett sådant ärende ska vara SMÅAs styrelse tillhanda senast 15 mars. Ärenden ska skickas in skriftligt. Om…
  Läs mer
Visa fler nyheter