Logga in

Logga in på två sätt

Välj att logga in på mina sidor om det gäller ersättning eller mitt medlemskap om det rör ditt medlemskap hos oss. Läs mer nedan.
Om du har fått e-post från oss där det står att du har fått information/ett meddelande att ta del av så är det angivet i e-postmeddelandet var du ska logga in.

Mina sidor

Logga in på Mina sidor när du ska söka ersättning eller har frågor som rör ersättning, utbetalningar och anvisade program via Arbetsförmedlingen. Det är också via Mina sidor som du fyller i de tidrapporter som utgör underlaget för våra utbetalningar av ersättning till dig. Läs mer om Mina sidor här eller logga in. 

Mitt medlemskap

Logga in på Mitt medlemskap för att se/ändra uppgifter om ditt medlemskap i SMÅA, dina kontaktuppgifter och betalningar. Här kan du också ändra betalningssätt för din medlemsavgift, till exempel anmäla autogiro. Läs mer om Mitt medlemskap här eller logga in.

OBS! När det gäller fakturorna för december 2018 så står där fel förfallodatum. Det är ett feltryck och 20181231 är det förfallodatum som gäller.

Du använder din vanliga e-legitimation för att logga in i båda e-tjänsterna.

Om du vill ansöka om autogiro, gör du det enklast genom att logga in i Mitt medlemskap och göra din ansökan där. Kom ihåg att fram till att din ansökan blivit godkänd kommer vi att skicka fakturor via post och att alla fakturor du får hem måste betalas på vanligt sätt. Läs mer här.

Dela det här