Logga in

Vi har två olika portaler för inloggning med e-legitimation. Läs i korthet om skillnaderna nedan. Har du fått ett e-postmeddelande med information om att du har information/meddelande att ta del av, så står det i texten i e-postmeddelandet om det är Mitt medlemskap eller Mina sidor du ska använda.

Mina sidor

Här hanterar du frågor och uppgifter som rör ersättning, utbetalningar och anvisade program via Arbetsförmedlingen. Det är här du rapporterar tid som utgör underlaget för vår utbetalning av ersättning när du fått beslut om beviljad ersättning. Läs mer om Mina sidor här eller logga in direkt här eller via genvägen till höger.

Mitt medlemskap

Här kommunicerar du med oss gällande ditt medlemskap, betalningar och kontaktuppgifter (såsom e-postadress och telefonnummer). På Mitt medlemskap kan du även ange vilket betalsätt för medlemsavgiften du vill använda. Läs mer om Mitt medlemskap här eller logga in direkt här eller via genvägen till höger.

Du använder din vanliga e-legitimation för att logga in i båda e-tjänsterna.

Om du vill ansöka om autogiro, gör du det enklast genom att logga in i Mitt medlemskap och göra din ansökan där. Kom ihåg att fram till att din ansökan blivit godkänd kommer vi att skicka fakturor via post och att alla fakturor du får hem måste betalas på vanligt sätt. Läs mer här.

Dela det här