Vi söker en handläggare

Om SMÅA

Småföretagarnas a-kassa (SMÅA) har som vision att Sveriges alla företagare är medlemmar i en a-kassa och förstahandsvalet är SMÅA. SMÅA är en fristående arbetslöshetskassa för småföretagare och deras familjemedlemmar som vill försäkra sig mot inkomstbortfall vid arbetslöshet. SMÅA har idag 51 anställda, 111.000 medlemmar och verksamheten bedrivs från ett ljust och trivsamt kontor i centrala Stockholm.

På SMÅA är det högt i tak och nära till ledning och alla har möjlighet att påverka sitt arbete. Vi söker dig som vill vara med på vår resa mot en kortare handläggningstid där medlemmen står i fokus.

Information om arbetet

Som försäkringshandläggare hos oss jobbar du självständigt och i grupp med en komplex försäkring, där din analytiska och kommunikativa förmåga värdesätts. Vi ser det som en självklarhet att alltid ge en god service till våra medlemmar. Du kommer att tillhöra en grupp med erfarna handläggare och vi tycker att det är viktigt med internt lärande.

Du kommer att

  • Utreda och besluta i ärenden enligt lagen om arbetslöshetsförsäkring
  • Hjälpa medlemmar per telefon, e-post och personliga besök

Vi söker dig som

  • Har en akademisk examen inom t.ex. juridik, ekonomi eller motsvarande
  • Har en positiv anda och vill vara med på vår utvecklingsresa där medlemmen står i fokus
  • Har en god digital vana och en vilja att hjälpa medlemmar
  • Har lätt för att lära och är initiativrik
  • Är kommunikativ och serviceinriktad
  • Kan fatta beslut trots begränsad information eller svåra omständigheter
  • Meriterande om du har erfarenhet av arbete med arbetslöshetsförsäkringen eller ärendehantering på myndighet, t.ex. Försäkringskassan eller Arbetsförmedlingen

Du är självgående i ditt arbete samtidigt som du trivs med att samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Önskat tillträde är omgående. Tjänsten är på heltid. Provanställning på 6 månader tillämpas.

Ansök genom att skicka personligt brev och CV till pontus.thureson[at]smakassa.se senast 20 september. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor kan du kontakta enhetschef Pontus Thureson på pontus.thureson[at]smakassa.se eller 08-723 44 91. Du kan också kontakta fackliga företrädaren (Unionen) Jessica Eliya på 08-723 44 85 eller Jeanette Thomsen (Akademikerna) på 08-723 44 04.

Dela det här