Det är lätt att bli medlem

Att bli medlem

Det enda du behöver göra för att bli medlem är att fylla i en ansökan om medlemskap. Om vi får din ansökan före midnatt den sista i månaden kan du bli medlem från och med den första i samma månad.

Du behöver ha en e-legitimation för att kunna skicka din ansökan här. Om du inte har någon e-legitimation kan du ringa oss på 08-723 44 00 så hjälper vi dig.

Om du använder en enhet med operativsystemet IOS version 13.4.1 finns en inställning för integritetsskydd som gör att Cookie Failure kan uppstå. Du kan läsa mer om hur du löser detta i vår FAQ .

Logga in i våra e-tjänster

Med våra e-tjänster kan du som är medlem enkelt hantera allt som rör ditt medlemskap, din ersättning och din betalning.

MINA SIDOR

Sök ersättning, fyll i dina tidrapporter, kommunicera med din handläggare

MITT MEDLEMSKAP

Se dina inbetalningar och ditt OCR-nummer. Uppdatera dina kontaktuppgifter.

BankID

För att logga in till våra e-tjänster behöver du en giltig e-legitimation (BankID) på din dator, smartphone eller surfplatta. Den använder du för att legitimera dig och göra elektroniska underskrifter. Du skaffar e-legitimation via din internetbank eller hos Telia.

Vi söker försäkringsutredare

SMÅA söker försäkringsutredare med placeringsort Lycksele.

Dina arbetsuppgifter är att handlägga ärenden enligt lagen om arbetslöshetsförsäkring, du hjälper även medlemmar per telefon och i digitala kanaler. Som försäkringsutredare jobbar du självständigt och i grupp med en komplex försäkring, där din analytiska och kommunikativa förmåga värdesätts.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

– Vi ser gärna att du har minst två års arbetslivserfarenhet.

– Erfarenhet av arbete med arbetslöshetsförsäkringen eller ärendehantering på myndighet är meriterande. Så även högskoleutbildning eller andra kvalifikationer som bedöms likvärdiga.

– Du är en serviceinriktad, positiv person som sätter medlemmen i fokus och visar ödmjukhet för våra medlemmars situation.

– Du har god digital vana.

– Du har lätt för att lära, är ansvarstagande och uppskattar att vara en del av ett team samtidigt som du kan arbeta självständigt.

– Du har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Det är en fördel om du är flerspråkig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten är tillsvidare på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Är du vår nya kollega?

Välkommen med din ansökan till kassaföreståndare Ulrika Westergren, ulrika.westergren@smakassa.se, senast den 11 december 2022. Urval och intervjuer sker löpande, ansök gärna så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Westergren, 08-723 44 58, eller arbetsplatsombud Jenny Silverplatz, 08-723 44 17 (Unionen).

Uppdaterat: 21 november 2022