Välkommen till SMÅA!

sea

Vi vill hälsa dig som varit medlem i SEA varmt välkommen som medlem i SMÅA. Den här sidan kommer att uppdateras löpande med information som vi hoppas kommer att vara till hjälp.

Om autogiro

Om du hittills betalat din avgift via autogiro till Sveriges Entreprenörers arbetslöshetskassa kommer dina betalningar att dras som vanligt. SMÅA tar över autogiromedgivandet.

Till dig som får arbetslöshetsersättning

Du behöver inte göra någonting, eftersom ditt medlemskap i Sveriges Entreprenörers arbetslöshetskassa automatiskt kommer att övergå i SMÅA. Du som får arbetslöshetsersättning från Sveriges Entreprenörers arbetslöshetskassa kommer från januari 2017 att få din utbetalning från SMÅA.

Utbetalningarna påverkas av sammanslagningen

Den sista utbetalningen från Sveriges Entreprenörers arbetslöshetskassa skedde torsdagen den 29 december 2016 för tidrapporter inskickade till och med den 26 december 2016. Ingen utbetalning gjordes torsdagen den 5 januari 2017 på grund av arbete med tekniken bakom sammanslagningen.
Första utbetalningen från SMÅA gjordes torsdagen den 12 januari 2017 för tidrapporter inskickade till och med 9 januari 2017.

Tidrapportera på ny sida

Från den 6 januari fyller du i dina tidrapporter via Mina sidor här på sajten.

Vi hjälper dig

Om det är något du undrar över är du alltid välkommen att ta kontakt med oss. Från och med den 2 januari 2017 är du välkommen att kontakta SMÅA på 08-723 44 00 eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär.

Dela det här