Logga in i våra e-tjänster

Med våra e-tjänster kan du som är medlem enkelt hantera allt som rör ditt medlemskap, din ersättning och din betalning.

MINA SIDOR

Sök ersättning, fyll i dina tidrapporter, kommunicera med din handläggare

MITT MEDLEMSKAP

Se dina inbetalningar och ditt OCR-nummer. Uppdatera dina kontaktuppgifter.

BankID

För att logga in till våra e-tjänster behöver du en giltig e-legitimation (BankID) på din dator, smartphone eller surfplatta. Den använder du för att legitimera dig och göra elektroniska underskrifter. Du skaffar e-legitimation via din internetbank eller hos Telia.

Tenniscoachen

Caxton Sports Management, www.caxtonsports.com

Ägare: Caxton Njuki
Grundat: 
2009
Antal anställda: 
1
Medlem i SMÅA:
 Sedan 2016

Tillsammans är vi starkare!

”Jag säljer framgång! Arbetar främst som professionell idrottshälsocoach, både inom tennis och för näringslivet. För mig handlar det om samma sak: Att utveckla människor. Jag brinner för idrott och att hjälpa andra nå sin fulla potential. Jag har även många uppdrag som konferencier och moderator. Jag föreläser dessutom inom ledarskap och kommunikation.

Alltid Top of Mind
Hur jag hinner med? Jag älskar människor. Där det finns människor, där finns jag. Fördelen med att driva eget företag är friheten! Det är skönt att kunna bestämma sin egen arbetstid. Utmaningen för mig är att stärka mitt eget varumärke och nå ut. Jag måste alltid vara Top of Mind hos omgivningen för att få nya uppdrag. Då är sociala medier ett bra verktyg.

Var med i Robinson
När jag var med i Robinson – The Love Edition – fick jag nya insikter om livet. Tyvärr var det jag som åkte ut först – jag var helt fel klädd för den oförutsedda tävlingen. Jag reste till ön i snygga kamouflagekläder, alla andra var klädda i en tunn t-shirt och shorts. Första tävlingen ägde rum på en gång. Från en flotte skulle vi simma 200 meter in till land. Vi fick inte byta om. Den som kom sist förlorade. Givetvis kom jag sist, eftersom jag var den enda som simmade klädsim…

I grund och botten är jag en trygg och positiv person, men det var förvånansvärt deprimerande att åka hem först. Min plan var ju att vinna Robinsson! I efterhand inser jag att det var nyttigt för mig att hamna i en situation där jag tvivlade på mig själv. Det gör att jag numera är ännu bättre på att förstå andra. Jag lärde mig mycket av det. Jag insåg också att vad som helst kan hända, även när du är förberedd.

Om något oförutsett skulle hända
Jag är inte rädd för att bli arbetslös, men det känns skönt att ha en trygghet i ekonomin – om något oförutsett skulle hända. SMÅA har över 113 000 medlemmar! Om vi alla går ihop, blir vi starkare tillsammans, det är för övrigt en av mina slogans: Tillsammans är vi starkare!”

Uppdaterat: 11 januari 2021