Logga in i våra e-tjänster

Med våra e-tjänster kan du som är medlem enkelt hantera allt som rör ditt medlemskap, din ersättning och din betalning.

MINA SIDOR

Sök ersättning, fyll i dina tidrapporter, kommunicera med din handläggare

MITT MEDLEMSKAP

Se dina inbetalningar och ditt OCR-nummer. Uppdatera dina kontaktuppgifter.

BankID

För att logga in till våra e-tjänster behöver du en giltig e-legitimation (BankID) på din dator, smartphone eller surfplatta. Den använder du för att legitimera dig och göra elektroniska underskrifter. Du skaffar e-legitimation via din internetbank eller hos Telia.

SMÅA i sociala medier

Du kan följa SMÅA på Facebook, Linkedin och Youtube. Här finns information om hur vi hanterar personuppgifter i sociala medier.

SMÅA raderar kommentarer, inlägg och andra publikationer som enligt vår bedömning är stötande, kränkande eller som syftar till att marknadsföra eller misskreditera annan verksamhet. Vi tar även bort innehåll som är intrång i upphovsrätten eller kan härröras till brottslig verksamhet.

När du publicerar frågor och kommentarer får du inte dela känslig information om andra. Det handlar till exempel om facktillhörighet, sexuell läggning och religion.

Facebook är primärt personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i sina plattformar. SMÅA är dock ansvarig för viss behandling som sker, därför informerar vi här om hur vår policy för sociala medier ser ut med tillhörande personuppgiftsbehandling.

Uppdaterat: 11 januari 2021