Logga in i våra e-tjänster

Med våra e-tjänster kan du som är medlem enkelt hantera allt som rör ditt medlemskap, din ersättning och din betalning.

MINA SIDOR

Sök ersättning, fyll i dina tidrapporter, kommunicera med din handläggare

MITT MEDLEMSKAP

Se dina inbetalningar och ditt OCR-nummer. Uppdatera dina kontaktuppgifter.

BankID

För att logga in till våra e-tjänster behöver du en giltig e-legitimation (BankID) på din dator, smartphone eller surfplatta. Den använder du för att legitimera dig och göra elektroniska underskrifter. Du skaffar e-legitimation via din internetbank eller hos Telia.

Försäkringsutredare

SMÅA söker försäkringsutredare med placeringsort Lycksele.
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Om jobbet
SMÅA är en fristående arbetslöshetskassa för småföretagare och deras familjemedlemmar som vill försäkra sig mot inkomstbortfall vid arbetslöshet. SMÅA startade sin verksamhet 1969 och är i dag, med cirka 114 000 medlemmar, Sveriges största företagarägda medlemsorganisation. SMÅAs vision är att Sveriges alla företagare är medlemmar i en a-kassa och att förstahandsvalet är SMÅA. Huvudkontoret är placerat i Lycksele i Västerbottens län. SMÅA har även ett lokalkontor i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter är att utreda och besluta i ärenden enligt lagen om arbetslöshetsförsäkring, du hjälper även medlemmar per telefon och i digitala kanaler. Som försäkringsutredare hos oss jobbar du självständigt och i grupp med en komplex försäkring, där din analytiska och kommunikativa förmåga värdesätts.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
– Vi ser gärna att du har minst två års arbetslivserfarenhet.
– Du är en serviceinriktad, positiv person som sätter medlemmen i fokus och visar ödmjukhet för våra medlemmars situation.
– Har en god digital vana, har lätt för att lära, är självgående och initiativrik.
– Du är nyfiken, ansvarstagande och uppskattar att vara en del av ett team.
– Erfarenhet av arbete med arbetslöshetsförsäkringen eller ärendehantering på myndighet är meriterande, så även högskoleutbildning eller andra kvalifikationer som bedöms likvärdiga.
– Vi arbetar med en lagstiftning som ofta upplevs som byråkratisk och svår att förstå, därför behöver du ha en god förmåga att förklara regelverket i både tal och skrift.
– Gärna flerspråkig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten är tillsvidare på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Är du vår nya kollega?
Välkommen med din ansökan till kassaföreståndare Ulrika Westergren, ulrika.westergren@smakassa.se, senast den 11 oktober 2020. Urval och intervjuer sker löpande, ansök gärna så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tf försäkringschef Eva Rajnai, 073-095 77 00, eller arbetsplatsombudet Jenny Silverplatz, 070-508 58 28 (Unionen).

Uppdaterat: 23 september 2020