Logga in i våra e-tjänster

Med våra e-tjänster kan du som är medlem enkelt hantera allt som rör ditt medlemskap, din ersättning och din betalning.

MINA SIDOR

Sök ersättning, fyll i dina tidrapporter, kommunicera med din handläggare

MITT MEDLEMSKAP

Se dina inbetalningar och ditt OCR-nummer. Uppdatera dina kontaktuppgifter.

BankID

För att logga in till våra e-tjänster behöver du en giltig e-legitimation (BankID) på din dator, smartphone eller surfplatta. Den använder du för att legitimera dig och göra elektroniska underskrifter. Du skaffar e-legitimation via din internetbank eller hos Telia.

Kommunikatör

SMÅA söker kommunikatör till huvudkontoret i Lycksele.

SMÅA söker nu en kommunikatör med fokus på internkommunikation och relationsbyggande med både potentiella och befintliga medlemmar. Kommunikatören ingår i ett team som ansvarar för planering och genomförande av effektiv kommunikation till medarbetare, medlemmar och omvärld.

Arbetsuppgifterna är bland annat att hantera vårt intranät och att kvalitetssäkra innehåll som skickas ut till våra medlemmar i form av information, brev, beslut etc. Som kommunikatör arbetar du även med att utveckla budskap, kanaler och innehåll, publicera information och beskrivningar av våra tjänster. Arbetet sker i nära samarbete med närmsta chef samt andra kollegor inom organisationen. Arbetsuppgifterna kan komma att variera över tid.

Kvalifikationer
– Vi ser gärna att du har högskole- eller universitetsutbildning inom kommunikationsområdet eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet av liknande tjänst är meriterande.
– Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, är gärna flerspråkig.
– Erfarenhet av skribentarbete, webbpubliceringsverktyg samt layout- och bildhantering. Du har digital kompetens, gärna inom exempelvis Sharepoint, och är van att arbeta med sociala medier.

Personliga egenskaper
– Du är serviceinriktad och du ger alla du möter ett gott och professionellt bemötande.
– Tjänsten innebär varierande kommunikationsuppgifter och många kontaktytor så du är en driven och kreativ person.
– Du vill utvecklas och lära nytt och har förmågan att självständigt planera och genomföra dina arbetsinsatser med fokus på leverans. Samtidigt är det av största vikt att du samarbetar väl med kollegor och externa kontakter. Om förutsättningarna förändras är du lösningsorienterad och flexibel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten är tillsvidare på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Är du vår nya kollega?
Välkommen med din ansökan till kassaföreståndare Ulrika Westergren, ulrika.westergren@smakassa.se, senast den 30 november 2020.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kommunikationschef Jessica Tjällman, 070-508 84 11, eller arbetsplatsombudet Jenny Silverplatz, 070-508 58 28 (Unionen).

Uppdaterat: 10 november 2020