Logga in i våra e-tjänster

Med våra e-tjänster kan du som är medlem enkelt hantera allt som rör ditt medlemskap, din ersättning och din betalning.

MINA SIDOR

Sök ersättning, fyll i dina tidrapporter, kommunicera med din handläggare

MITT MEDLEMSKAP

Se dina inbetalningar och ditt OCR-nummer. Uppdatera dina kontaktuppgifter.

BankID

För att logga in till våra e-tjänster behöver du en giltig e-legitimation (BankID) på din dator, smartphone eller surfplatta. Den använder du för att legitimera dig och göra elektroniska underskrifter. Du skaffar e-legitimation via din internetbank eller hos Telia.

IT-ansvarig

SMÅA söker nu en IT-ansvarig. Som IT-ansvarig är du nyckelpersonen som bidrar till att vi blir den a-kassa som bäst nyttjar digitaliseringens möjligheter. Du kommer att ingå i SMÅAs ledningsgrupp och ansvarar för verksamhetens IT-miljö.

Din roll innebär att du arbetar både strategiskt och operativt genom att exempelvis:

  • Driva utvecklingen framåt enligt den IT-strategi som ledningen har beslutat om och inspirera till nya lösningar.
  • Omvärldsbevaka och samverka med a-kassor och leverantörer.
  • Bevaka och hantera IT-avtal och licenser.
  • Ansvara för och upprätthålla god IT-säkerhet.
  • Genomföra analyser, skapa och uppdatera rutiner och beslutsunderlag.
  • Ge support i organisationen och hjälpa till i olika IT-frågor.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av IT-förvaltning och kan driva digital förändring och utveckling. Du har även ett strategiskt förhållningssätt och erfarenhet av arbete på ledningsnivå.

Som person är du en prestigelös, positiv och uppskattad lagspelare vilket innebär att du är bra på att skapa relationer och samarbete både internt och med externa partners. Du vill utvecklas och har förmågan att självständigt planera och genomföra dina arbetsinsatser. Om förutsättningarna förändras är du lösningsorienterad och flexibel.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du vår nya kollega?
Tjänsten är tillsvidare på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan till kassaföreståndare Ulrika Westergren, ulrika.westergren@smakassa.se, senast den 31 maj 2021.

Frågor?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetkoordinator Brigitte Dort, 070-508 89 38, eller arbetsplatsombudet Jenny Silverplatz, 070-508 58 28 (Unionen).

SMÅA är en arbetslöshetskassa för småföretagare och deras familjemedlemmar som vill försäkra sig mot inkomstbortfall vid arbetslöshet. SMÅA startade sin verksamhet 1969 och är i dag, med cirka 112 000 medlemmar, Sveriges största företagarägda medlemsorganisation. Vår vision är att alla företagare är medlemmar i en a-kassa och att förstahandsvalet är SMÅA. Huvudkontoret är placerat i Lycksele i Västerbottens län. Vi har även lokalkontor i Stockholm.

Uppdaterat: 3 maj 2021