Logga in i våra e-tjänster

Med våra e-tjänster kan du som är medlem enkelt hantera allt som rör ditt medlemskap, din ersättning och din betalning.

MINA SIDOR

Sök ersättning, fyll i dina tidrapporter, kommunicera med din handläggare

MITT MEDLEMSKAP

Se dina inbetalningar och ditt OCR-nummer. Uppdatera dina kontaktuppgifter.

BankID

För att logga in till våra e-tjänster behöver du en giltig e-legitimation (BankID) på din dator, smartphone eller surfplatta. Den använder du för att legitimera dig och göra elektroniska underskrifter. Du skaffar e-legitimation via din internetbank eller hos Telia.

Försäkringsutredare med fokus på återkrav

SMÅA söker försäkringsutredare med fokus på återkravsärenden.
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning.

Om jobbet
SMÅA är en fristående arbetslöshetskassa för småföretagare och deras familjemedlemmar som vill försäkra sig mot inkomstbortfall vid arbetslöshet. SMÅA startade sin verksamhet 1969 och är i dag, med cirka 114 000 medlemmar, Sveriges största företagarägda medlemsorganisation. SMÅAs vision är att Sveriges alla företagare är medlemmar i en a-kassa och att förstahandsvalet är SMÅA. Huvudkontoret är placerat i Lycksele i Västerbottens län. SMÅA har även ett lokalkontor i Stockholm.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att handlägga återkravsärenden. Beroende på erfarenhet och kompetens hjälper du vid behov till att hantera även andra försäkringsärenden och medverkar till kvalitetssäkring av vår verksamhet genom att identifiera och lyfta möjliga förbättringsområden.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Du har goda kunskaper i arbetslöshetsförsäkringen och har sedan tidigare erfarenhet av att handlägga återkravsärenden. Eftersom SMÅAs verksamhetsområde fokuserar på företagare är det meriterande om du har kunskaper i företagarreglerna.

Du är en serviceinriktad, positiv person som sätter medlemmen i fokus och visar ödmjukhet för våra medlemmars situation. Vi arbetar med en lagstiftning som ofta upplevs som byråkratisk och svår att förstå, därför behöver du ha en god förmåga att förklara regelverket i både tal och skrift.

I din handläggning är du ansvarsfull, noggrann och effektiv, med en god förmåga att arbeta självständigt.

Villkor och ansökan
SMÅA har sitt huvudkontor i Lycksele samt ett lokalkontor i Stockholm. Som anställd på SMÅA utgår arbetet från något av dessa kontor. Resor mellan kontoren förekommer. Tjänsten är tillsvidare på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Är du vår nya kollega?
Välkommen med din ansökan till kassaföreståndare Ulrika Westergren, ulrika.westergren@smakassa.se, senast den 11 oktober 2020. Urval och intervjuer sker löpande, ansök gärna så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tf försäkringschef Eva Rajnai på 073-095 77 00 eller arbetsplatsombudet Jenny Silverplatz på 070-508 58 28 (Unionen).


Uppdaterat: 21 september 2020