Karriär

SMÅA är Sveriges största a-kassa för småföretagare. Vill du jobba hos oss?

VD för SMÅA (Kassaföreståndare)

Vill du leda en organisation som gör det möjligt för småföretagare att våga satsa på sitt företagande? Välkommen till SMÅA – Sveriges största a-kassa för småföretagare.

 

Dina huvudsakliga arbetsområden

Leder mot uppsatta mål. Coachar och stödjer enhetscheferna i ledningsgruppen. Säkerställer och leder en ändamålsenlig organisation med motiverade medarbetare. Ansvarar för medlemsutveckling. Rapporterar till styrelsen.

 

Kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet från chefskap med personalansvar i förändringsprocess. Det är meriterande om du har akademisk utbildning och erfarenhet av att leda verksamhet med nära kundkontakt, gärna från försäkringsbranschen. Du är flexibel och har en förmåga att delegera och hantera komplexa situationer. Dokumenterad chefserfarenhet och samarbetsförmåga är ett krav.

 

Din Profil

Tjänsten förutsätter att du är utåtriktad och kommunikativ. Du kommer, både ensam och tillsammans med vår styrelse, att företräda SMÅA i olika sammanhang. Du är resultatinriktad, målfokuserad och har förmåga att omsätta policies och styrdokument till handling. Du är en lagspelare och som kassaföreståndare lever du som vi lär och entusiasmerar SMÅAs medarbetare.

 

Vi erbjuder

Du får möjligheten att leda och driva utvecklingen av SMÅA på väg mot Sveriges mest digitaliserade a-kassa. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm, nära kommunikationer. Lön och villkor enligt överenskommelse.

 

Vill du veta mer?

För mer information, kontakta styrelsens ordförande Leif Walterum, tel 0705-77 19 86.

Vi vill ha din ansökan senast den 15 oktober
Ansökan mailas till: ansokan@pcgsthlm.se
Märk med: ”Kassaföreståndare SMÅA”

SMÅA är Sveriges största a-kassa för småföretagare och deras familjemedlemmar, som arbetar i små- och medelstora företag och som vill försäkra sig mot inkomstbortfall vid arbetslöshet.

Dela det här