Så betalar du

Enklaste sättet att betala din medlemsavgift är att du anmäler autogiro i portalen Mitt medlemskap

Anmäl autogiro via Mitt medlemskap

Logga in i Mitt medlemskap och välja Ändra betalsätt där.

Anmäl e-faktura i din internetbank

När du betalar din pappersfaktura i ditt personliga bankkonto i din internetbank kommer du att få ett meddelande om att vi erbjuder e-faktura. Vill du välja att få medlemsavgiften aviserad via E-faktura i framtiden så klickar du dig igenom internetbankens anmälningsformulär.

Viktigt att tänka på: De pappersfakturor du redan fått hem måste du betala på vanligt sätt i din internetbank.

Få din faktura i den elektroniska brevlådan Kivra

Du kan få din faktura i den digitala brevlådan Kivra. Om du redan är ansluten till Kivra kommer du att få dina fakturor från oss i den digitala brevlådan. Om du vill ansluta dig till Kivra eller vill läsa mer om tjänsten, tryck här. Har du frågor om Kivra, hör av dig till deras kundtjänst på telefon 0770-45 70 00 eller support@kivra.com. Den tionde varje månad kommer dina fakturor att finnas i din digitala brevlåda, Kivra.

Anmäl autogiro direkt i internetbanken

Om du ansöker om autogiro via din internetbank, sök då på Småföretagarnas Arbetslöshetskassa (inte SMÅA) och ange rätt betalarnummer, det vill säga ditt personnummer.

Pappersfaktura

Du som inte väljer att betala medlemsavgiften via autogiro, e-faktura eller via Kivra kommer att få en vanlig pappersfaktura hemskickad.

Dela det här