Avgift

Medlemsavgiften i SMÅA är 128 kronor per månad. Vi erbjuder dig flera olika sätt att betala din medlemsavgift. Läs mer under Så betalar du.

Tänk på att eftersom du är försäkrad under den tid du är medlem i SMÅA är det viktigt att du betalar din medlemsavgift.

Om du skulle missa att betala medlemsavgiften

Om du skulle missa att betala en avgift skickar vi ut två påminnelser till dig. Om du skulle råka få en påminnelse på en avgift som du anser att du redan har betalat ber vi dig kontakta oss.

Kontakta oss också om du inte har fått avier eller påminnelser, eller om avgiften inte automatiskt dras från din konto (om du har autogiro).

Om du inte betalar medlemsavgiften riskerar du att ditt medlemskap avslutas (läs mer under rubriken Vill du lämna oss?).

Om medlemskapet avslutas har du inte möjlighet att söka arbetslöshetsersättning om du skulle bli arbetslös. Om du har aktivitetsstöd eller Starta eget- bidrag med ersättning från Försäkringskassan kan nivån på din ersättning  påverkas om ditt medlemskap i a-kassan avslutas. Nivån på ersättningen från Försäkringskassan baseras nämligen på de uppgifter som a-kassan lämnar. Det är därför väldigt viktigt att du håller koll på att din medlemsavgift blir betald i tid.

 

Affärsman som jobbar temporärt på kafé, dator och kaffekopp

Dela det här

 

Bli medlem här!
128 KR/MÅNAD

 

 

VILL DU SÖKA ERSÄTTNING?