Foodtrucktjejerna – Lovetruck

Lovetruck, www.lovetruck.se

Grundat: 2013, antal anställda: 2 personer, ägare: Angelica och Lola Nätteldal, omsättning: 1,7 mkr, medlem i SMÅA: 2009.

 

Vi lagar mat med kärlek!

”All vår mat lagas med mycket tid och kärlek! Vi serverar slowfoodmat med bra råvaror, mycket grönsaker och färska örter. Alla dressingar och oljor gör vi själva. Fördelen med slowfood är att smakerna blir fantastiska, råvarorna behåller sina näringsämnen och det är prisvärt.

Mat och resor är våra stora intressen. Vi äter oss gärna igenom städer som Bangkok, Berlin och Barcelona. För en tid sedan var vi i New York, då hade vi bokat in oss på tolv restauranger varje dag. Vi har nog aldrig varit så mätta…

Frihet med foodtruck

Tidigare arbetade vi enbart med catering, men så såg vi en bild av en gammal Citroën och drömmen om en egen foodtruck började ta form. Så småningom hittade vi ett företag i England som renoverar och bygger om gamla bilar till foodtrucks. Vi beskrev vad vi letade efter och de hittade ”vår” bil i en gammal lada i Bordeaux. Det tog sju månader från idé till färdig foodtruck med kök.

Det är en speciell sorts frihet att ha en foodtruck! Vi kan ställa oss i princip var vi vill och ha öppet när det passar oss. När vi inte har cateringuppdrag står vi ofta på Birger Jarlsgatan vid Eriksbergsparken i Stockholm eller på söder intill Hornstulls marknad.

Fin fransk dam

Foodtrucken är som en rullande reklampelare. Det ena uppdraget leder till det andra, både med och utan foodtruck. Vi gör catering åt exempelvis bröllop, födelsedagsfester, vickningar, festivaler och företagsevent. Vi har även hjälpt filmbolag med mat och fika när de är ute och filmar.

Vår ”Lovetruck” är som en fin fransk dam, som ibland är lite sur. Då startar hon inte. Numera är vi experter på att meka med henne. Vi använder oss av det som finns till hands. Gasvajern hoppade exempelvis av när vi var på väg hem från ett bröllop i Västerås. Som tur var gick det att laga med en liten del från ett Ikeakök. Gamla bilar är lätta att laga, eftersom du ofta ser vad det är som inte fungerar.

Enkelt vara med i SMÅA

Det är en förmån att få arbeta med mat. Alla människor måste ju äta. Och hittills har vi inte känt av någon nedgång. Verksamheten går bara bättre och bättre! Men det är ändå självklart för oss att vara med i SMÅA. Det är en trygghet, som är helt anpassad till oss småföretagare. Det är enkelt att vara med, inget krångel!”

 

 Lovetruck Foodtruck - Medlemmar i SMåAs A-kassa

Dela det här

 

ANSLUT DIG HÄR!

128 KR/MÅNAD

 

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error