PDF-blanketter

Här hittar du de blanketter som inte finns elektroniska i Mina sidor. De ifyllbara blanketterna som inte behöver undertecknas av någon annan än dig kan du välja att fylla i och spara till ditt skrivbord på datorn för att sedan ladda upp till Mina sidor (e-legitimation krävs). Givetvis kan du även välja att skriva ut blanketten och skicka den till adressen som står på blanketten.

Om du skickar intyg eller blanketter med post ska du skriva följande adress på kuvertet: SMÅA, Fe 56, 930 88 Arjeplog. Tack på förhand!

Just Arbetsgivarintyg kan av arbetsgivaren fyllas i på arbetsgivarintyg.nu och sändas in elektroniskt till oss i samarbete med dig. Läs mer här: Användarmanual arbetsgivarportal. Observera dock att om du arbetat i familjeägt företag så kan inte arbetsgivarportalen användas. I det fallet så måste arbetsgivarintyg fyllas i, skrivas ut och skickas per post. Detta eftersom arbetsgivarintyget måste bestyrkas av revisor, redovisningskonsult eller annan person med insyn i verksamheten. Har du frågor om blanketter eller behöver få en blankett hemsänd – ring oss på 08-723 44 00.

Begäran om utlämnande av uppgifter ska alltid skrivas ut och skickas till Skatteverket. Adressen står på blanketten.

Underskrift

En fysisk underskrift med datum och namnteckning behövs inte om blanketten laddas upp till Mina sidor. Om du inte har e-legitimation måste blanketten skrivas ut och skrivas under med datum och namnteckning och sedan skickas per post till adressen som står på blanketten.

Dela det här