2018.06.29

Swedbank tycker till om a-kassa och företagare

En färsk rapport från Swedbank visar att drygt hälften av Sveriges småföretagare inte är medlemmar i a-kassan. Den som inte är medlem kan som mest få 365 kronor om dagen vid arbetslöshet, medan den som är medlem kan få upp till 910 kronor om dagen.

Även om du inte är medlem är du ändå med och finansierar större delen av a-kassan. Drygt två tredjedelar av finansieringen kommer från arbetsgivar- och egenavgifter. Swedbank menar därför att det är en bra trygghetsinvestering att skaffa ett medlemskap i a-kassan. Att vara medlem i SMÅA kostar 128 kronor i månaden och ger dig hela det försäkringsskyddet som du till större delen redan har betalat för i alla fall.

Läs mer på Swedbanks hemsida.

Och här blir du medlem om du inte redan är det.

Dela det här

Facebook