2017.12.20

Bodil Åström blir ny VD/Kassaföreståndare på SMÅA

Styrelsen för SMÅA (Småföretagarnas A-kassa) beslutade på tisdagen att anställa Bodil Åström som ny VD/Kassaföreståndare från och med 1 april 2018.

Bodil kommer närmast från Martin&Servera som Chef på HR Service Center, dessförinnan har hon ett långt förflutet inom hotellbranschen, på First Hotels och Scandic Hotels.

“Bodil Åström har de egenskaper som SMÅA sökt, med sitt coachande ledarskap och sin vana att leda förändringsprocesser. Dessutom har Bodil med sin arbetslivserfarenhet som chef i hotellnäringen med sig ett starkt kundfokus” säger Leif Walterum styrelseordförande i SMÅA.

“Jag ser fram emot att arbeta nära företagare och att öka tryggheten för Sveriges småföretagare. Jag kommer att ta med mig mitt kund- och resultatfokus in i rollen och jag ser fram emot att leda organisationen mot uppsatta mål” säger Bodil Åström, tillträdande VD/Kassaföreståndare.

Eventuella frågor – var god kontakta styrelseordförande Leif Walterum 070-577 19 86 eller tillträdande VD/Kassaföreståndaren Bodil Åström 072-452 59 72

Dela det här

Facebook