2016.07.04

Vi ses i Almedalen 2016!

Vi är på plats i Almedalen den 3 – 6 juli 2016. Vårt syfte med att närvara i Almedalen i år är att väcka frågan om utvidgat uppdrag för a-kassorna.

I dagsläget är lagen utformad så att a-kassornas verksamhet är begränsad till att handlägga ärenden inom arbetslöshetsförsäkringen.

Genom vår kontakt med företagare vet vi att företagare många gånger har ett behov av att få hjälp med exempelvis juridiska och ekonomiska frågor. Man kan tänka sig att många företag skulle kunna räddats från nedläggning om företagaren haft möjlighet att få sådan rådgivning.

Clash Royale HackClash of Clans HackMy Cafe Recipe Stories HackGolf Clash HackPokemon Duel HackMobile Legends HackSuper Mario Run HackRoblox Robux HackClash Royale Cheat HackYugioh Duel Links Gems and Golds HackStreaming Movie Online 2017

Vi vill genom vår närvaro i Almedalen försöka bidra till att ändra på lagstiftningen för a-kassornas uppdrag. Vi vill få möjlighet att erbjuda sådan hjälp i samarbete med andra parter.

Vi är en arbetslöshetskassa för företagare och finns som stöd vid konstaterad nedläggning/arbetslöshet. Men tänk om vi hade möjlighet att hjälpa till och vända en nedåtgående trend för en företagare som då slapp bli arbetslös?!

Kom gärna till oss i Almedalen om du vill prata om a-kassan och vår verksamhet!

Dela det här

Facebook