2016.07.06

Vi är tillgängliga!

Nyligen fick vi resultatet från den senaste medlemsundersökningen. Det är en undersökning som görs på uppdrag av A-kassornas Samorganisation (SO) genom TNS SIFO.

Vi fick ett högt betyg för vår tillgänglighet! Enligt svaren i undersökningen upplever våra medlemmar bl a att vi i hög grad svarar inom rimlig tid och att vi har bra öppettider.

Det känns naturligtvis jätteroligt att vi på det sättet får ett kvitto på att våra ansträngningar för att ha bra service faktiskt ger resultat. Men vi nöjer oss inte ändå. Vi fortsätter att jobba med vår tillgänglighet för det är viktigt för oss att du som medlem får en bra service.

Hur tillgängliga är vi då?
Våra besöks- och telefontider är måndagar till torsdagar kl 09:00 – 16:00 och fredagar kl 09:00 – 13:00. Läs mer på vår webbplats.

Har du vid något tillfälle ringt oss och då tyckt att du fått vänta på svar så kanske du ringt under tid då många andra också ringt? Måndagar och tisdagar är de dagar då många kontaktar oss, om du vill komma fram snabbare så är vår bästa rekommendation att ringa lite senare på dagen eller i slutet av veckan.

Om du hellre skriver till oss så är Mina sidor ett utmärkt alternativ. Alla medlemmar, oavsett om du är arbetssökande eller inte, kan logga in i Mina sidor och skicka meddelande till oss. Du kan ställa vilka frågor du vill i meddelandet och det hamnar direkt i vårt ärendehanteringssystem. Meddelanden från Mina sidor tas om hand och besvaras varje arbetsdag.

Via vår webbplats kan även du som inte är medlem skriva till oss. I kontaktformuläret skriver du ditt meddelande som sedan skickas som ett e-postmeddelande till oss. Även här hanteras inkomna meddelanden varje arbetsdag. Det är viktigt att du skriver en giltig e-postadress som avsändare så att vi säkert vet att du får vårt svar. Alla får svar!

Vi finns här för dig – välkommen att kontakta oss!

Service

Dela det här

Facebook