2016.05.02

Alla är eniga – företagarturnén blev en fantastisk succé!

turnegänget

Hela turnégänget samlat vid Höga kusten-bron.

Så har 2016 års turné Café starta och driva eget avslutats. Och vilka dagar vi har haft! Ett helt fantastiskt team av partners till Nyföretagarcentrum har tillsammans skapat ett vinnande koncept där vi hjälps åt och delar med oss av allas våra unika kompetenser och servicevilja. Över 1600 besökare i 7 städer har fått ta del av tips och råd om hur de ska våga ta steget och satsa på sitt företagande. Vi saknar redan våra underbara busskompisar och ser redan fram emot 2017 års företagarturné. Vem vet, kanske kommer vi till just din stad då!

Tack för i år, Göteborg, Luleå, Skellefteå, Umeå, Östersund, Sundsvall och Gävle!

Cecilia och Carl i Luleå

Cecilia tillsammans med Carl Netz från Snowfire.

 

 

Dela det här

Facebook