2016.04.20

Nu startar företagarturnén!

bussen

Nyföretagare? Eller har du drömmar om eget företag men har inte riktigt tagit steget ännu?

I morgon torsdag den 21 april startar vi upp Nyföretagarcentrums stora företagarturné Café starta & driva eget på Brewhouse mitt i centrala Göteborg. Vi deltar tillsammans med övriga partners under två event, ett på  förmiddagen och ett efter lunch. Vi hoppas så klart på en upprepning av förra årets succé i Göteborg! Kom och träffa oss och en hel massa andra duktiga utställare som hjälper dig med råd och hjälp när du tar steget att förverkliga dina företagardrömmar!

Nästa vecka fortsätter turnén upp till Norrland och vi besöker städerna Luleå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Östersund och Gävle. Datum som gäller är 26-29 april. Läs mer om turnéplanen och se till att hämta din gratisbiljett på Nyföretagarcentrums sida här!

Hoppas vi ses i just din stad!

Dela det här

Facebook