2016.04.25

Göteborg blev en succé – nu drar företagarturnén vidare till Norrland!

I torsdags startade vi upp Nyföretagarcentrums företagarturné Café starta & driva eget på Brewhouse i Göteborg.

Eventet var så välbesökt så vi inte kunde stänga för lunch utan höll öppet hela dagen, från 9 till 16. De första prognoserna pekade i fredags mot att vi slår förra årets rekordsiffra, på över 600 besökare. Fullt ös alltså och jättekul!

I morgon drar hela turnésällskapet med alla partners upp till Norrland. Vi startar i Luleå och jobbar oss sedan söderut via Skellefteå, Umeå, Östersund, Sundsvall och slutligen Gävle på fredag, innan vi vänder bussen hemåt igen.

Följ oss på SMÅA:s sociala medier och även snart på den spännande nyheten, SMÅA-bloggen!

affisch Norrlandsturné

 

Dela det här

Facebook