2016.04.07

Fantastiska siffror i vår medlemsundersökning!

Hela 92 % skulle rekommendera SMÅA till vänner och bekanta!

Varje månad skickar vi på SMÅA ut en enkät med ett antal frågor till totalt 100 medlemmar som ansökt om och fått ett beslut om ersättning hos oss.

Frågorna i enkäten skickas till både sökanden som beviljats ersättning och till sökanden som fått avslag på sin ansökan. I första hand får medlemmar som är eller har varit egna företagare svara på frågorna i enkäten, i andra hand skickas den till medlemmar som arbetat som anställda innan arbetslösheten.

I vår senaste sammanställda undersökning kan vi med stor glädje konstatera att hela 92 % av de svarande skulle rekommendera SMÅA till vänner och bekanta. Ett otroligt resultat som vi är väldigt stolta över att kunna visa upp.

nöjd kund januari 16

Om du ännu inte gått med i Sveriges största a-kassa för företagare, fyll i din ansökan redan idag! Formulär för ansökan hittar du här!

Välkommen som medlem i SMÅA!

 

Dela det här

Facebook