2015.08.03

SMÅA:s kassaföreståndare Thomas Gröndahl intervjuad i Starta och Driva företag

“Han står upp för företagen”, så lyder rubriken på den intervju som tidningen/sajten Starta och Driva företag gjort med vår kassaföreståndare Thomas Gröndahl. I intervjun berättar Thomas om SMÅA och hur vi arbetar för att hjälpa våra medlemmar, småföretagarna.

– Jag vill uppmana personer som startar företag att försäkra sin inkomst, sen behöver man inte tänka mer på det. Vi brukar säga att med SMÅA vågar du satsa på ditt företagande. Vår vision är att alla Sveriges företagare ska vara med i en a-kassa, företrädesvis hos oss. Jag skulle vilja att man kom till ett skede där det var lika naturligt att teckna en arbetslöshetsförsäkring som att ta en företags- eller hemförsäkring. Så säger Thomas bland annat i intervjun som finns publicerad både i tidningen och på Starta och Driva företag´s webbplats.

Läs hela intervjun med kassaföreståndare Thomas Gröndahl här.

Dela det här

Facebook